kb 40 deka Eidami sajt
2 tömlős bármilyen sajtkrém
1boci tejszines sajtkrém
2-3 kanálnyi majonéz
2 kanál tejföl
2 főtt tojás
20 deka sonka
zöldhagyma zöld szára izlés szerint
bors izlés szerint
kb 1 evökanálnyi zselatin 2 evökanálnyi vizben felolvasztva
Az eidami sajtot kb félóráig hagyjuk megolvadni forró vizben
Addig elkészitjük a többi hozzávalókat .
Felkockázzuk a hagymaszárat, tojást és jól összekeverjük a krémsajtokkal majd legvégén hozzáadjuk a zselatint.
Én ezt azért rakom bele mert már többször csináltam sajttekercset de mindig szétesett a tölteléke igy meg szépen összeáll.
Kivesszük a melegvizböl a sajtot , kicsit le is hűthetjük hidegvizzel és gyúródeszkán simán kinyujtjuk kb 20x30 as méretűre de én nem mértem meg csak nyujtottam amekkorára gondoltam .
Majd megkenjük a krém jo 2/3 ad részével
aztán befedjük a sonkaszeletekkel és a maradékot még a sonkákra kenjük.
aztán befedjük a sonkaszeletekkel és a maradékot még a sonkákra kenjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése