Oldalak

2012. június 21., csütörtök

Kandirozott narancshéj saját szirupjában

az elözö bejegyzésemben szereplö 2 db narancs héját aprodarabokra vagdostam és feltettem főni annyi vizben ami épp ellepi
majd 5 perc fözés után azt a vizet leöntöttem rola igy remélem kiküszöböltem a narancs héjon levö oda nem valo dolgokat :))
és ujbol felraktam föni ugyancsak annyi vizben ami épp ellepi , föztem kb félorát és beleraktam kb 20 deka cukrot pici citromsavat és ...
ilyen állagúvá főztem. tehát nagyon sürü pépesre
aztán tettem bele pici natriumbenzonátot  a biztonság kedvéért és tettem üvegbe melegdunsztba ... 
megkostoltam az edényben maradt beleragadt maradékot .. mondanom se kell nagyon finom.. csinálok még!!! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése